KUGELIS

KUGELIS

REIKĖS:

  • Bulvių 500gr. (Naudojau mažas prancūziškas)
  • Varškės be laktozės arba tofu jei visiškai be pieno 1 pakelis
  • Svogūnas (raudonas) 1 vnt.
  • Sviesto nedidelis gabaliukas
  • Pievagrybiai 3-4
  • Druskos žiupsnelis
  • Maltų pipirų žiupsnelis
  • Kokosų kremo 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai 2vnt.
  • Bulvių prieskoniai
  • Krapai
  • Česnako 2 skiltelės

EIGA: 

Bulves, svogūną ir česnaką sutarkuokite tarka mažiausiu dydziu, bet šiaudeliais. Keptuvėje išlydykite sviestą. Pievagrybius susmulkinkite ir apkepkite svieste. Pilkite kokosų kremą ir palikite ant mažos kaitros. Varškę/todu, kiaušinius ir visus prieskonius sutrinti blenderiu. Pievagrybių ir kokoso pieno masę pilkite į bulvių indą - išmaišykite. Tą patį padarykite ir su varškės mase. Bendrą masę supilkite į kepimo indą ištepta sviestuku ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 50-60min Iškeptą kugelį pagardinkite grietine, smulkintais česnakų laiškais ir pipirais.

Skanaus! 

Grįžti į tinklaraštį